Berg IL 08/09/10 VS Kvik Halden 2008

Postet av Gutter 13 født 2009 den 22. Jun 2021

(Denne teksten gjenspeiler skribentens mening)

Mandag 21/6 kl 1830 var det duket for et nytt lokaloppgjør i Halden og Berg skulle som Erling Moe sa etter de slo Glimt i fjor «sette skapet på plass».

Berg stilte med et sterkt sammensatt blandet lag fra 3 årsklasser og visste tidlig hvor skapet skulle stå.

En sterk 1 omgang hvor hjemmelaget hadde alt spillet og Elias stort sett klappet etter knott gikk Berg til pause med ledelse 3-0.

Dennis, Ømer og Max scoret målene, men det kunne fort ha stått 5-0 til pause hvis marginene hadde vert med dem.

2 omgang startet med en veldig påtent Kvike lag som gikk rett i strupen på Berg, der hvor de tapte 2 baller tidligere vant de nå og rulla opp angrep etter angrep.

Kvik reduserte 1-3 og 2-3 hvor etter det Berg tok mere kontroll over spillet igjen, Henrik hadde en kanonsjans på 4-2 men volleyen gikk rett utenfor og Kvik hadde mulighet til å utligne med et skudd som tok i tverrliggeren.

Kampen var ikke preget av noe stygt spill og når det var antydning så tok dommeren fort tak i det og fikk avverget at det eskalerte.

Gutta holdt unne kvikke presset og vant kampen 3-2 helt fortjent.