Fotball skolen innstilt

Postet av Gutter 13 født 2009 den 12. Aug 2020

VIKTIG INFORMASJON!
Hei alle sammen!
I morges tok Berg IL kontakt med kommuneoverlegen i Halden for og få råd i forbindelse med økt smittespredning av Covid 19 i Halden.
Det klare rådet var å avlyse fotballskolen selv om klubben har god kontroll på hygiene. Dette var ikke et pålegg om å avlyse, men vi velger og følge rådet fra kommunen og avlyser dessverre de to siste dagene.
Dette er utrolig synd for alle våre flinke barn, men vi ser dette som en nødvendighet og samtidig ta del i denne viktige dugnaden som et godt forbilde.
Vi beklager dette på det sterkeste og håper at alle har forståelse for denne beslutningen.
Vi i Berg lover og komme sterkt tilbake når alt blir bra igjen.
Når det gjelder betalingen for fotballskolen så kommer vi tilbake til dette. I øyeblikket er det nok jobb med å informere alle som har meldt seg på i og utenfor klubben.
Med vennlig hilsen
Berg ILReserve blogging

Postet av Gutter 13 født 2009 den 2. Mar 2020

Ja dessverre var Mammabloggeren ikke med til Rakkestad i helgen, så jeg forsøker å gjøre et enkelt lille innlegg. Jeg vett jo at jeg aldri vil kunne nå de høyder som Cathrine har men et ymygt forsøk har også rett.

Her er en oversikt over de spilte kampe og resultatene.

29 Feb, 10:00Andre BanerAremark - Berg G2009
1-3 (Seier)
29 Feb, 11:00Andre BanerIdd Hvit - Berg G2009
1-0 (Tap)
29 Feb, 12:00Andre BanerBerg G2009 - Borgen Hvit
3-3 (Uavgjort)
29 Feb, 12:30Andre BanerBerg G2009 - Borgen Brun
2-3 (Tap)
29 Feb, 13:30Andre BanerRakkestad Blå - Berg G2009
2-3 (Seier)
29 Feb, 14:00Andre BanerRakkestad Hvit - Berg G2009
0-3 (Seier)

Alle gjorde en bra innsats og der var bestemt ikke viljen det stod på men mere de små marginaler. Og der er jo ikke tale om store tab heller.

Ser vi litt på de kampe vi har hatt i futsal serien her i januar- februar så langt så ser det sådan her ut.

KamperMål
SeiereUavgjortTapTotaltEgneMotstander
8 (50%)3 (19%)5 (31%)163529

Og i kampsituasjoner 

SituasjonTotalt denne periodenGjennomsnitt pr. kamp
EgneMotstanderEgneMotstander
Hjørnespark17111.10.7
Frispark560.30.4
Skudd på mål49233.11.4

Jeg må med det samme si - IKKE heng jer opp i disse tal for de er ikke nøyaktige (og skud på mål av motstanderen er helt sikkert feil registret), men bare utarbeidet i et forsøk på å få et overblikk, men ikke altid man husker å registrere når kampen er spennende.


Neste gang går turen atter til Aremark - ses da
3 Treningskampe Berg mot 3 Kvik lag,onsdag 29.01.2020

Postet av Gutter 13 født 2009 den 11. Feb 2020

Endelig er vi i gang igjen med en ny fotballsesong ⚽😍

I år begynner kampene tidligere enn før, da Bjørn Helge har meldt guttene på seriekamper i innefotball fra januar til mars – Futsal 😊 Artig, og bra «oppvarming» til seriekampene ute begynner.

Første kampen var 11. januar i Rakkestadhallen, andre kampen 8. februar i Aremarkhallen, deretter 29. februar i Rakkestadhallen og 14. mars i Aremarkhallen.

*********

Den 27.01 var det treningskamp på Berg mellom Berg G09 og KVIK 08 – her fikk dem en liten smaksprøve på hva som venter dem i serien fremover.

Vi supportere tok plass på Berg sin nye tribune.

 

Gjennomgang av dagens kampoppsett.

 

Resultatet av de tre kampene var tap, og jeg så etterhvert som motstanderne fikk inn det ene målet etter det andre, at stjernene våre mistet mer og mer pågangsmotet ute på banen🙄 

Berg i blå trøyer under disse kampene.

Guttene våre fullførte kampene med hevet hodet, og tok nederlaget bra🤩 Det må jo sies at KVIK lagene var litt større enn våre gutter, men det hindrer ikke stjernene våre i å gjøre sitt beste ☺

 

Jeg har full forståelse for at energien og farten minker når de opplever at motstanderne drar i fra dem så mye som dem gjorde denne onsdagen, men motstand har dem godt av – og jeg håper det styrker dem – og etter tap smaker det enda bedre med seier🏆 

 

Det er ikke bare spillerne som blir tilsnakket med ordre og kommandoer, og selvfølgelig god ord.  

Undertegnede fikk også tilsnakk denne kvelden 😨 Telefonen min ringte midt under treningskampen, og jeg trakk meg litt til side og svarte. Jeg vet jo nå at dette kunne gitt meg rødt kort, men jeg tror at jeg slapp unna med gult (jeg satt jo i grunn allerede på benken) 😏

Det tok ikke lange stunden etter jeg hadde svart telefonen, at det smalt fra Roger: 

«Cathrine, legg på – du skal ikke snakke i telefonen nå»

Som den lydige personen jeg er avsluttet jeg samtalen, og gikk tilbake til plassen min med bøyd hode – og en liten unnskyldning. 

Prøvde å rope ekstra høyt etter det for å godtgjøre at jeg sviktet mine medsupportere en liten stund – men, aller mest håpet jeg at Roger hørte at jeg igjen var blant supporterne , og passet i tillegg på å knipse litt ekstra med bilder 😇😇

Jeg må jo innrømme at han har helt rett da – og jeg tar det til meg, og skal heretter ikke snakke i telefon under en kamp. Jeg lover Roger (håper jeg)…. 

Ok – så ble jeg litt skamfull da 😊 

 

Men, fra spøk til alvor – jeg gikk glipp av nesten scoringen til Sindre – så det er egentlig veldig bra at noen tok ansvar og satte meg på plass – tenk om han hadde scoret og jeg snakket i telefon – ikke bra i det hele tatt….

Notat til meg selv: På kamper er mobilen til for å ta bilder av stjernene våre.

 

Jeg gleder meg til mange kamper og heiarop på sidelinjen sammen med Berg familien – og digger både trenere, foreldre, søsken, besteforeldre og ikke minst stjernene våre, som utgjør denne flotte gjengen 😊 

 

Heia Berg G09

Fotballmamma, Cathrine.

 
Futsal serie

Postet av Gutter 13 født 2009 den 13. Jan 2020

Lørdag d. 11 januar startede futsal serien opp for våre gutter. Et nytt tiltak som er kommet takket være et stort forarbeid fra Bjørn Helge sin side.

14 gutter fra 2009 laget og 2 fra 2008 laget dro forventningsfulle til Rakkestad sammen med litt foreldre.

Foreldrene var vel mest imponert over hallen til Rakkestad - her har Halden litt å lære, en god og deilig hal.

Guttene stilte 2 lag som hver skulle spille 3 kampe a 20 minutter. Første kamp krevde litt tilvenning, da vi i Rakkestad hallen skulle spille på hele håndbold baner og det er absolutt ikke det samme som gymsalen på Låby skole. I tillegg skulle den kamp spilles med en futsal bold - noe som absolutt ikke passede hverken våre eller motstanderens spillere.

Så første match ble et tap, dessverre  - men det tar vi igjen i retur matchen.


Neste omgang er d. 8 februar i Aremark hallen

Her heies der med de nye Berg IL skjerf