Mammablogg hjemmekamp imot TTIF

Postet av Gutter 13 født 2009 den 10. Mai 2019

Advarsel: dette kampreferatet er ikke som alle andre kampreferater - så forventer du et profft referat - stopp og les - du vil bli meget skuffet  :-)


 Dagens kamp, 9 mai-19, var på hjemmebane mot Tistedal.
 
 Kort oppsummert:  kaldt, bløtt, spennende, livlig, full fart på spillere, høye kommandorop fra trenere og en høylydt supportergjeng godt innpakket i regntøy og under paraplyer -  vi trenger tross alt ikke å bli bløte, selvom våre fremadstormende fotballstjerner blir det :-).
 
 
 Kl 17 var det oppmøte i garderoben, jeg fulgte etter laget som en skygge inn i garderoben for å få med meg litt behind the scenes, og knipse litt bilder. 

Jeg ble avslørt, så gutta visste at her var fotballmammabloggeren på plass. Tror ikke de brydde seg nevneverdig om det mennesket som flagret rundt dem en liten stund. 

Trener Bjørn Helge la frem kampoppsettet og forklarte guttene posisjoner.

Bilde tekst: Guttene får en gjennomgang av posisjoner, noen råd og peptalk av sin trener


Det var en som spurte om jeg hadde tillatelse til å legge ut bilder av dem på bloggen. Herlige oppegående gutter, som kjenner sine rettigheter - altså noe så bra å faktisk spørre om det :-) 


Jeg sa at bildene som blir lagt ut av dem på fotballmammabloggen, er tatt bakfra, eller på lang avstand - slik at ansiktene deres ikke kommer til kjenne.


(Til info:  bilder av guttene der ansiktene vises legger jeg ikke ut, uten at både gutten og foreldrene/foresatte har gitt sin tillatelse til det:-) )
 

Bilde tekst: Oppvarming er viktig

Kampstart kl 17.30 - våre gutter i sine flott kampdrakter med navn og nummer fordeles ut på sine plasser av trener, og dommeren blåser kampen i gang.

Det ble fort 1-0 til Berg, men TTIF kom fort etter og utlignet til 1-1. 

Guttene stod på - en del knall og fall, litt tårer, men stort sett en gjeng som ikke lot seg stoppe av motstandere eller regn.


Trenere med høye og klare kommandoer som nesten fikk undertegnede til å adlyde…., men det hadde vel ikke tatt seg så bra ut om jeg hadde stormet banen - i tillegg så vet de fleste nå, etter forrige sommers fotballkamp mellom barna og foreldrene, at jeg tilbragte mer tid med nesa i gressbanen enn oppe på beina.
 
Innkastene var en liten utfordring idag da ballen var superglatt pga regnet, men vi er da omgitt av løsningsorienterte mennesker - så ballen ble tørket av med en genser, jakke - frem til kampverten dukket opp med et håndkle - og ballen ble kastet så lett og langt som bare det.

Både guttene ute på banene og guttene som voktet målet vårt idag får høyeste terningkast av meg (nå hadde dem vel brått fått det av meg uansett)
 
Vi teller ikke mål, har jeg blitt fortalt, men da dommeren blåste av kampen, stod det 4-3 til Berg IL G09 - hurra for fotballstjernene våre :-)

Bilde tekst: Guttene har dratt seieren i land og er klare for at takke TTIF for kampen.


Bilde tekst: Tre av fotballmammaene klare for å heie frem gutta - regn ingen hindring. Undertegnede ser at det er på tide med en alvorsprat med mine to medfotballmammaer vedr den røde genser, som glimrer med sitt fravær...😁

 Fotballmamma, Cathrine.  


Kommentarer

— Guest