Keepertrening i Fredrikstad, og avslutningscup i Sarpsborg

Postet av Gutter 13 født 2009 den 22. Sep 2019

Keepertrening i Fredrikstad, og avslutningscup i Sarpsborg.

22.09.2019

 

Ja, takk begge deler 🤗.

Hver søndag de siste 5-6 ukene har man, ca.kl. 09.15, kunnet observere en liten blå bil, som går under navnet Loppa, kjøre fra Halden til Fredrikstad stadion. Det er Sindre og jeg som er på vei til Keepertrening i Fredrikstad, med FFK keeperakademi.

Kl. 10 var fire gutter og keepertrener Samuel, klare for nok en times hardkjør fra første minutt.

Disse ukene har vært veldig lærerike for Sindre, og de gangene han har stått i mål etter at han begynte med keepertrening, har jeg sett at han har prøvd å praktisere det Samuel har lært han.

Det er ikke like lett å huske alt når det er alvor på kamp, da er det ikke er like mye tid som ved trening, når det gjelder å plassere seg osv. Men, med videre trening og bruk av det han har lært – så vil nok dette gå automatisk etter hvert det også. I tillegg til at han har lært mye nyttig rundt det å være keeper, synes han det har vært moro.

Fra keepertreningen satt vi kursen mot Sandbakken og avslutningscup, der resten av Berg guttene allerede var godt i gang med sine kamper.

 

Jeg fikk en melding fra coach, om vi rakk å komme frem til kl. 12.30 – så Sindre også fikk medalje for fullført sesong sammen med de andre guttene.

Det rakk vi heldigvis med god margin. En ekstra bonus var jo at vi rakk frem til de to siste kampene, og fikk dermed med oss den herlige supporter-stemningen hos Berg familien – love it 😍

Har guttene holdt det tempoet som de holdt under disse kampene, fra starten – så har de virkelig fått testet formen i dag. For et tempo, ikke bare under kampen, men det var knapt tid til å takke for en kamp før det var klart for neste kamp.

De to siste kampene endte med seier og tap – ellers har jeg fått med meg at de har vært innom både tap, uavgjort og seier.

Jeg er ganske sikker på at det var en sliten gjeng som reiste hjem i dag, med nok en medalje rundt halsen.

 

 

 

 

Medaljeutdeling til en flott gjeng - og selvfølgelig lagropet 😊

Photocredit: Arsim Berisha

 

 

Frem til nå har jeg knipset bilder til bloggen så godt jeg kan med mobilen – og det fungerer fint, men jeg fant ut jeg nå har en veldig god grunn til å børste støvet av kameraet mitt.

Jeg må la det få oppleve gleden av å være med rundt på fotballkamper, og peke sin linse mot alle som er så «uheldig» å komme i veien.

Kanskje jeg er så heldig å få noen blinkskudd av gutta på fotballbanen også 😊

Heia Berg G09

Fotballmamma, Cathrine.


Kommentarer

— Guest