Sommerferien er slutt, også for mammabloggen!

Postet av Gutter 13 født 2009 den 1. Sep 2019

Sommerferien er slutt, også for mammabloggen.

Det har allerede blitt spilt tre kamper siden ferien offisielt var over, men det kan virke som om mammabloggeren har tatt seg mer ferie enn resten med tanke på at dette er det første innlegget.

Første kampen, 20.08, mot Idd var heller laber, kan vi skylder på sommerferiebeina? – tror ikke hverken bein eller kropp på stjernene våre var samspilt denne dagen – vi lar vel denne kampen gå i glemmeboken. Tap må man regne med altså, det lærer de av, men noen ganger er det vel lov å la noen kamper fade ut i intet?

Kamp nr to den 22.08 mot Kvik Hvit gikk desto ekstremt mye bedre med overlegen seier. Nå er gutta i gang igjen, og sommerferiebeina er et tilbakelagt kapitel.

Kamp nr tre den 29.08 mot Tistedalen 1 endte også med seier. Nå ser vi at guttene er tørste etter seier, og ga jernet fra første spark. Det gikk en stund før første målet satt, men etter det fant ballen veien innom målet flere ganger.

 

Oppvarming før kampen mot Tistedal 29.08.19Hva gjelder heiagjengen ved kampen mot Tistedalen – så var det imponerende mye rødt å se på tilskuerbenken. Jeg fikk til og med en kommentar på jobben dagen etter fra en av fedrene som så på kampen som spilte samtidig med vår, at vi var en imponerende stor heiagjeng. 

De som bor rundt og ved fotballbanene der skjønte nok at de ikke har hatt noe lyd å klage på, før Berg gjengen møtte opp kvinne- og mannsterke i sine røde mamma-, pappa- og mormor gensere (ikke at vi er noe å klage på i den forstand). Det ga gjenklang rundt området.

 

Dette er kun en liten del av heiagjengen mot kampen mot Tistedal. Heiagjengen ble i hvert fall doblet innen kampen begynte.

 

Fotballmormor var også tilstede.

Guuuuudameien så morsomt det er å være en del av denne gjengen – jeg digger dere.

Det høres i hver krik og krok med heia Berg og klapping fra tilskuerbenken.

Denne gangen satt en TTIF spiller blant oss i sine klubbklær, dette var min svigerdatter som spiller på TTIFs sitt damelag, og som veldig gjerne ville se Sindre og resten av laget spille. Grunnen for at jeg nevner dette er at hun sa noe som jeg syntes var veldig stas å høre: hun har aldri opplevd en sånn heia gjeng som det vi er, ikke engang fra foreldrene til spillerne på hennes lag – og lurte på om hun skulle leie oss inn til deres neste kamper.

Hmm her ser jeg umiddelbart en mulighet for et nytt businessforslag, og kan allerede høre kronene klirre i Bergs pengekasse. Så da gjenstår det bare et fengende navn, og innmelding i Brønnøysundregisteret så vi får puttet på et AS bak 😊

Heia Berg G09, 

Fotballmamma, CathrineKommentarer

— Guest