Mammabloggen

Postet av Gutter 13 født 2009 den 5. Mai 2019

For en flott gjeng vi har på dette laget!!!

Som mamma blir jeg så stolt av å se hvordan de takler nederlag og seiere. Slipper målvakten inn et mål er det ikke sjelden jeg ser at lagkameratene stikker bortom med en high five eller en klapp på skulderen, ingen sure miner. Målsjanser både med og uten ballen i nettet applauderes, pasninger der ballen kommer dit den skal, og pasninger der ballen har helt andre planer enn spilleren hadde - ikke noe stress - det kommer nye muligheter :-) 

Selvfølgelig ser jeg at de både kan bli lei seg, sinte og vise sitt følelsesregister på alle måter, men dette er en del av spillet og livet, og jeg er glad for at de tørr å vise frem hvem dem er på alle måter. Det kan gå hardt for seg på banen, da er det godt å ha noen som ser dem, og som det er trøst å få hos - før de igjen er klare for å kjempe om ballen.

Samspillet og det gode forholdet spillerne imellom blir styrket for hver trening, de utvikler seg hele tiden, noe som jeg for min del legger godt merke til hos min egen sønn, og det håper og regner jeg med at andre kjenner seg igjen i også :-) Dette er takket være trener'n og hans støtteapparat i form av lagledere og ass.trenere, som står på og lærer guttene våre fotball, samspill og fair play, og for å ikke glemme: å ha det gøy.

Utfordringer vil det alltid være med så mange forskjellige personligheter, men alt i alt, sett gjennom en fotballmammas øyne, er det noe som takles veldig fint.

Jeg er ekstremt glad for å være en del av dette laget. Samarbeidet mellom trenere, andre foreldre og spillere er gull verdt.

La oss fortsette å oppmuntre og heie frem guttene våre både hjemme, på treninger, og med høye heiarop fra sidelinjer og tribuner på kamper, som overdøver alle:-)

Med dette er mammabloggen åpnet :-). Innleggene vil bli av varierende grad. Noen ganger med bilder, andre ganger et innlegg fra en trening, kamp etc. 

Heia Berg G09.

Fotballmamma, Cathrine.


 Dette er det første innlegget i bloggen - et innledende innlegg - som heretter vil etterfølges av mer "fortellende" innlegg fra aktiviteter som skjer fremover


1 Kommentar

Kommentarer

— Guest