Årets første 7-er cup utendørs

Postet av Gutter 13 født 2009 den 11. Mar 2019

Da var vi på CUP hos Sarpsborg FB på Kurland. Vi var heldige å ha våre kampe søndag da alle kampe lørdag ble avlyst pga snøfall. Vi møtte opp med 12 gutter som var klare til kamp i deilig vårsol, selvom gradestokken holdt seg i det blå felt med et par minus grader.

Dette var vår første kampe på 7-er hold, veldig spennende og veldig annerledes, pludselig en helt annen taktik som barnene må lærer seg. Men det gikk bra, og vi møtte nye modstandere.

Berg IL - Ull Kisa = 2-2 

En tett kamp hvor kun den manglende vind gjorde at Berg ikke fikk inn det trejde mål. Bolden ramte stolpen og tok rettning den andre stolpen men klarte ikke å komme seg inn over linjen... Jevn kamp


Varteig - Berg IL = 0-4

Her gikk det veldig bra med mye godt spill i begge ender av banen, og fikk inn 4 mål men det mest spennende var faktisk hvor bra vi var på mål. Vi ser at keepertreningen som gutterne har vært/er på har stor betydning for plassering i målet og hvordan vi får fatt på bolden. Godt kempet.


Berg IL - Kjelsås = 1-4

Her begyndte vi å bli litt slitne, spillerne kom selv og bad om bytte! Mye løping og vi hadde i perioder mest bold besiddelse, men marginalerne var ikke på vår side i denne kamp, men vi fikk et herlig mål på corner som går i et flott løftet skud som målvakten blokkere og så inn i eget mål.


Vi fortsette med en ny treningskamp imot Kvik på Strupe d. 24 mars, nærmere info kommer.


Kommentarer

— Guest