Klubbrabatt på G-MAX Fredrikstad

Postet av Berg IL den 16. Des 2018


Etter at G-Sport Svinesundparken er lagt ned, minner vi om at Berg IL fortsetter samarbeidet med G-MAX i Fredrikstad. G-MAX i Fredrikstad ligger rett ved siden av Østfoldhallene på Rolfsøy, nærmere bestemt Dikeveien 21C. G-MAX Fredrikstad viderefører rabattene for medlemmene, det vil si 25% rabatt på varer fra Umbro og 20% på andre veiledende priser. (som tidligere gjelder rabattene ikke på allerede nedsatte priser, elektronikk og ammunisjon). 

G-MAX vil ha klubbtøy hengende i butikk som før, og det er selvsagt mulig å bestille tøy som tidligere.

Medlemmene kan bestille tøy/varer direkte av Lasse Karlsen på mail, og får beskjed når varen(e) kan hentes. Dette kan være spesielt praktisk ved for eksempel trykking av initialer (man må da være sikker på størrelse), og hvis man skal være 100% sikker på at det ikke blir en bomtur. klubb.fredrikstad@gmax.no er da adressen dere sender til.

En del lag gar tidligere benyttet seg av muligheten for lagbestillinger, og dette kan gjerne flere lag prøve å få til. bestillingen blir da levert til lagleder av Lasse Karlsen, så dette er fortsatt en enkel og ukomplisert prosess. Klubbtøy kommer til å bli levert til klubben, som de har på klubbhuset, så kan medlemmene prøcve størrelser før man bestiller.

Scantrade/Umbro kommer til å opprette en webløsning hvor alle medlemmer kan registrere seg, for så å kjøpe klubbtøy og tilbehør på nett, og varen(e) kommer da rett hjem i postkassen.

For en god stund siden begynte G-Sport med elektronisk medlemsbevis, og dette er noe som også kommer til å bli brukt på G-MAX. Grunnet den nye personvernloven som kom for noen måneder siden, så har ikke G-MAX lov til å overføre medlemslister fra den forrige databasen.
Derfor må alle medlemmer registrere seg selv på nytt, og dette kan gjøres her:

http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=C3E535E2-A937-46E5-8534-460F062058E8

   

     


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.