Klubben i mitt hjerte

Postet av Berg IL den 21. Nov 2016

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Her kan du stemme på Berg Idrettslag.

EatMoveSleep kveld på klubbhuset onsdag 23. november

Postet av Berg IL den 5. Nov 2016


EatMoveSleep kveld på klubbhuset er flyttet til onsdag 23. november.

Berg IL inviterer til årlig møte for klubben.

Vi setter fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de nøkkelen til positiv forandring. BAMA, Norges Fotballforbund og Eat Initiative har derfor gått sammen om inspirasjons- og kunnskapskonseptet, EatMoveSleep.

Tidspunkt:

17:30-19:00 Lagledere, trenere og foresatte til lag 6-12år (Uten barn)

1930-2100 Spillere over 12 år, lagledere, trenere og foresatte


Agenda:

Kosthold og trening v/Johnny Westby (Hovedtrener senior)
Eat-mowe-sleep.
Kvalitetsklubb v/Knut Nilsen

Vi oppfordrer flest mulig å delta
G-sport klubbkort App

Postet av Berg IL den 19. Okt 2016


Medlemmer i Berg Idrettslag kan laste ned et digitalt klubb/medlemskort hos G-Sport. Dvs. dere installerer en "app" på mobiltelefonen, som er det nye digitale kortet. Denne gir dere 20% avslag på alle veiledende bustikkpriser hos G-Sport på Svinesundparken, i tillegg gis det 25% avslag på Umbro produkter. Gjelder ikke tilbud/kampanjevarer, pakkepriser, elektronikk eller øvrige tilbud. For å registere seg på inn på linken under

http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?c...
Svinesund-Cup 2016

Postet av Berg IL den 29. Sep 2016

Gratulerer til Berg/TTIF jenter 13/14, som vant A-sluttspill finalen i Svinesund-Cup 2016! Den ble en flott helg på Berg Stadion med 60 jentelag i aksjon. Avslutningscup for jenter 9 og 10år, og Svinesund-Cup for jenter i alderen 11 til 17år. En stor takk til alle som bidro til at dette ble nok et vellykket arrangement. Kioskvakter, dommere, sekretariatet, saniteten, parkeringsvakter, banemannskap, mm. Tusen takk til alle sammen, uten dugnadsinnsats og hjelp fra dere så hadde det ikke blitt noen cup.

Mye aktivitet på alle baner.

Feiring i Usain Bolt stil.

Storfint besøk fra Sverige. Jenter 12 fra Ed.

Jenter 13/14, Kvik Halden 1, tapende finalist i A-sluttspill finalen.

Drøbak/Frogn 2 Jenter 13/14 vant B-sluttspill finalen.

Glade jenter fra Drøbak/Frogn

Lervik Jenter 13/14. Tapende finalist i B-finalen. Vi håper inderlig dere fikk den velfortjente pokalen jenter.

Bra med tilskuere under A sluttspill finalen på 7'er banen.
Lokal støttespiller

Postet av Berg IL den 16. Sep 2016

Helt fra starten i 1916 har Berg Sparebank bidratt med midler til gode formål i lokalsamfunnet. I begynnelsen ble det oftest gitt bidrag til næringsformål, men etter hvert er det aktører og tiltak innenfor det utvidede kulturbegrep som mottar de største beløpene. Penger blir på denne måten kanalisert tilbake til lokalsamfunnet.


Berg Sparebanks klubbpakke tilbys alle medlemmer i Berg IL.

Klubbpakke

Berg Sparebanks Klubbpakke tilbys til medlemmer i Berg IL.

  • Klubbrente på finansiering innenfor 75%
  • Etableringsgebyr kr. 0,-
  • Inntil 25% rabatt på skadeforsikring ved 3 eller flere dekninger

for mer informasjon følg linken her.
Svinesund-cup kampoppsett klart

Postet av Berg IL den 2. Sep 2016

Svinesund-cup er kun for jentelag, og arrangeres for 12. året på rad. Vi innviet nytt kunstgressanlegg i 2014 – bestående av 3 kunstgressbaner av ulike størrelser; 5er, 7er og 11er. I cupen spilles det kun 7er-fotball i klassene 11-17 år.

Første året deltok over 40 jentelag fra Østfold, Vestfold og Akershus – i 2010 hadde vi rekorddeltakelse med 104 lag, inkludert avslutningskampene i Østfold-serien for jentelagene 7-10 år – som vi i flere år har arrangert i tilknytning til Svinesund-cup. Vi har også iår fått tildelt avslutningskampene i Østfold-serien for lagene 9-10 år, hele 51 lag er påmeldt.

I Østfold Fotballkrets er det spesielt fokus på rekruttering av jenter til fotball, og vi håper at Svinesund-cup kan bidra til ytterligere interesse for og rekruttering til jentefotball. Berg IL deltar i årets kretsserie med 16 lag, hvorav 4 jentelag – J9 (2 lag), J10, J13/14.

Vi ønsker jentelag 11-17 år hjertelig velkommen til Svinesund-cup 2016 på Berg stadion 24.-25. september 2016.

Kampoppsett finner dere her.

Nok et vellykket arrangement på Berg

Postet av Berg IL den 18. Aug 2016

Nok en Tine fotballskole er historie. Værgudene spilte på lag med oss, og laget en fin ramme rundt arrangementet. 40 jenter og 40 gutter, var ivrige og flinke deltakere på årets fotballskole. Det var blide, svette og fornøyde unger alle tre kveldene. Takk for god innsats hver og en av dere.
Berg IL vil også takke instruktørene, som gjorde dette mulig. Dere instruerte godt, og det er nok en del fremtidige trenere blant dere. Vi vil også benytte anledningen til å takk alle frivillige som stilte opp i kiosken, ved reg. av deltakere og diplomskriving, ved grillen og ifbm rigging av utstyr m.m. Tusen takk alle sammen! Nedenfor følger bilder av de forskjellige gruppene som deltok på fotballskolen. Flotte og positive barn. Velkommen neste år også!
TV Kamp for Berg G15/16 på Norway Cup

Postet av Berg IL den 16. Jul 2016

En glad gjeng med gutter, som nettopp har fått høre at kampen deres mot Bjarg i Norway Cup sendes direkte på TV2 Zebra mandag 1. august kl. 12:00. Ekstra treninger i sommer.. forberedelser til Norway Cup. Guttene har vært med på flere dugnader i våres for å kunne være med på Norway Cup. De har solgt kakebokser, jobber som pakkehjelp på Maximat på Svinesund, ryddet skråningen ved Rema i Svinesundparken for å tjene penger til laget. Da er det ekstra moro når de i tillegg til å få være med på Norway Cup, får direkte sendt TV kamp med proffe kommentatorer osv. Vi gleder oss!

Bli med å støtt Berg G15/16 på Norway Cup mandag 1. august. Vi oppfordrer alle som har muligheten til å ta turen til Ekeberg for å støtte Berg! Benytt anledningen til å oppleve Norway Cup, og lage litt show rundt TV kampen.
Over: kampoppsett for Berg G15/16.


Bilde over fra: Kommer ditt lokale lag på TV?

Over: Sendeskjema TV2 Zebra mandag1. august.


Tusen takk til alle, som har vært med å bidra til at det ble en festdag på Berg idag!

Postet av Berg IL den 7. Jul 2016

Noen glade Berg jenter sammen med J16 landslaget til Island.

Styret vil takke alle som har bidratt til at dette ble et flott arrangement. En festdag vi kan være stolte av! Tilbakemeldinger fra Norges Fotball Forbund, Østfold Fotballkrets og de rundt det Finske og Islandske landslaget hadde bare positive tilbakemelding å komme med. Kun skryt, så en stor takk til alle!

Det vil bli lagt ut mange bilder både på hjemmesiden og Facebooksiden til Berg, det er bare å følge med.

MØT OPP

Postet av Berg IL den 7. Jul 2016

MØT OPP IDAG: ISLAND - FINLAND KL.13:00

I dag kl.13:00 er det J16 landskamp på Berg Stadion mellom Island og Finland. De spiller om 5. og 6. plassen i Åpent Nordisk Mesterskap. MØT OPP, og bli med å gjør dette til en festdag på Berg Stadion.
Bli med på landskamp

Postet av Berg IL den 1. Jul 2016

Leder i Berg IL Knut Nilsen synes det er stas å få besøk av landslag på Berg stadion.

GLEDER SEG: Knut Nilsen lyste opp da han så J19-landslaget til Norge kom gående inn på Berg stadion, og gleder seg til det skal spilles landskamp her på torsdag.


– Vi er spente, men gleder oss veldig. Det er veldig gøy å få besøk av landslag her i Berg, sier Knut Nilsen.

Forespørsel fra kretsen

Det er Østfold fotballkrets som arrangerer Åpent nordisk mesterskap for J16 sammen med NFF. I april fikk Berg IL forespørselen om de ville være med på å arrangere en av kampene.

– Vi måtte så klart ta en prat innad i klubben, men kom raskt fram til at dette var noe vi hadde lyst til, sier Nilsen.

Det er snart to år siden kunstgresset på Berg stadion ble tatt i bruk, og lederen er ikke fremmed for å skryte av anlegget.

– De ville at alle kampene i turneringen skulle gå på kunstgress, og siden vi har det beste kunstgresset i Østfold, måtte de jo selvfølgelig spørre oss, sier Nilsen med et smil.

Landslagstreninger

I tillegg til den ene av sluttspillskampene som skal spilles, så kommer også landslagene til å trene på Berg stadion den neste uken.

Onsdag var det Norge som hadde tatt turen til Berg, og Nilsen lyser opp når landslaget kommer gående inn på stadion.

– Det er klart det er utrolig morsomt å se et landslag på Berg stadion, sier Nilsen med et stort smil.

Lederen forteller om klare retningslinjer fra fotballforbundet.

– Det skal være innmarsj, nasjonalsanger, engelsk speaker og vi skal også ha med maskoter fra to av våre jentelag, forteller Nilsen.

– Håper mange tar turen

Kampen som Berg har fått tildelt er en plasseringskamp mellom treerne fra de to gruppene.

Kampen går torsdag klokken 13, og selv om kamptidspunktet ikke er ideelt, håper Nilsen og resten av Berg IL at haldenserne har lyst til å se på landskamp.

– Vi håper så klart at så mange som mulig har lyst til å ta turen til Berg stadion på torsdag, sier han, og legger til:

– Det er ikke hver dag det arrangeres landskamp her i Halden og spesielt ikke i Berg, så haldenserne bør benytte muligheten.

Håper på flere

– Hva har dere gjort for å mobilisere?

– Vi har sendt ut invitasjoner rundt om i Halden, og oppfordrer også våre egne medlemmer til å turen, sier Nilsen som håper på flere landskamper på Berg stadion i framtiden.

– Foreløpig har dette bare vært morsomt, så det har absolutt gitt mersmak, sier han.


Artiklen er fra Halden Arbeiderblad av Stein Backe Eriksen. Link til artikel i HA 1. juli 2016 finner du her
Landskamp på Berg stadion

Postet av Berg IL den 27. Mai 2016

Torsdag 7. juli spilles det landskamp på Berg stadion. Hold av dagen! Dette skal bli show!

I juli spilles Åpent Nordisk Mesterskap 2016 for jenter 16 i Østfold. Møt opp på Berg stadion å se kommende stjerner innen damefotballen. Åtte nasjoner er delt inn i to grupper, Gruppe A med Danmark, Frankrike, Island og Norge, og Gruppe B med Finland, Tyskland, Nederland og Sverige.

Torsdag 7. juli, spiller nr.3 fra Gruppe A mot nr. 3 fra Gruppe B om 5. og 6. plassen på Berg stadion kl. 13:00. Vi håper flest mulig kan komme å gjøre dette til en festdag for både spillere og Berg Idrettslag.
Resultater Bergrittet 2016

Postet av Berg IL den 8. Mai 2016

Resultater Bergrittet 2016

Gratulerer til Flemming Kristiansen med vinnertiden 62:42:41. Resultater for alle klasser ligger på bergil.no/arrangement/Bergrittet/resultater 2016

Link finner du her: Resultater 20162 Kommentarer

Nasjonal kartlegging av friluftsområdene i kommunene

Postet av Berg IL den 4. Mai 2016

Nasjonal kartlegging av friluftsområdene i kommunene

Hvilke områder bruker du/dere til friluftslivformål?

Halden kommune har startet en kartlegging av friluftsområdene i Halden. Miljødirektoratets målsetting er at samtlige kommuner skal legge sine områder inn i en nasjonal oversikt på http://kart.naturbase.no/


I den forbindelse ønsker kommunen innspill fra Haldens innbyggere og andre interesserte for å kartlegge hvilke områder du/dere bruker til friluftslivformål i hverdagen og for dagsutfarter, sommer som vinter. Svarfrist innen: 30.05.2016.


Hva må jeg gjøre?

Områdene registreres i http://frstadkomm.maps.arcgis.com/apps/Editor/index.html?appid=a817bae11d22470e978e164aa907a225


1. Trykk på lenken og zoom deg frem til ditt område

2. Klikk så på tegnet 2. og begynn markeringen av ditt område ved å klikke deg rundt

3. Dobbelklikk for å fullføre registreringen

4. Fyll ut tekst i rubrikken (se under for ytterligere informasjon
(*))Vær oppmerksom på at navn/tlf.nr/e-mailadresse (frivillig) også blir synlig for andre

5. Takk for din registrering- informasjonen lagres automatisk når du lukker rubrikken i
det høyre hjørnet.

(*) Sammen med det markerte området ønsker vi noen opplysninger, og vi ber deg/dere derfor fylle ut svaralternativene i følgende kategorier:  • Brukerfrekvens: Hvor mye bruker du området? Sammenlignet med andre friluftsområder.
  • Symbolverdi: Hvor verdifullt er området for deg/dere? Gir området deg stedstilhørighet eller har det lange tradisjoner som turmål?
  • Opplevelseskvaliteter: I hvilken grad gir området deg natur/kulturhistoriske opplevelser? Finnes det egenskaper som kulturminner, spesielle naturfenomener, landskapsformer, lanskapsrom og natur på stedet?
  • Tilrettelegging: Er området tilrettelagt for spesielle aktiviteter og brukergrupper? Er området f.eks tilrettelagt for bading, sportsaktiviteter eller lett tilgjengelig for funksjonshemmede?
  • Hvilke(n) aktivitet(er) bruker du/dere området til? Eksempler på aktiviteter er bading, skigåing, gåturer, ridning etc.
  • Andre merknader: Er det noe spesielt vi bør vite om dette friluftsområdet? Har du noen ønsker om hvordan friluftsområdet bør tilrettelegges i fremtiden?

Grønnkorridorer?
Vi oppfordrer også folk til å registrere eventuelle grønnkorridorer (mulig adkomst til området uten å kjøre bil med et grønt hoved preg) som benyttes for å nå friluftsområdet eller andre viktige områder (som skole, barnehage eller fritidsaktiviteter).

Bildet viser forslag til markering av grønnkorridor.


Om det ønskes ytterligere informasjon så er linken til veilederen: http://www.miljodirektoratet.no/Documents/publikas...


Halden kommune ønsker at dette blir spredd i Halden-distriktet. Fra og med 2. mai er dette oppe og går, og de håper på god respons. Alt som blir lagt inn blir lagret 2 ganger daglig, og lagt i en database som kommunen igjen senere skal bearbeide.
Bergrittet 2016

Postet av Berg IL den 29. Apr 2016

Bergrittet 2016

er del 2 i Halden & Aremark karusellen. Rittet arrangeres lørdag 7. mai.

Mye folk. Bergrittet 2015 samlet 202 deltakere (Foto: Kristian Bjørneby)

Mer informasjon om Bergrittet finner du under arrangement på Bergil.no.
Grasrotandelen

Postet av Berg IL den 31. Mar 2016


Bli med å støtt Berg Idrettslag

Om du spiller eller tipper på Norsk tipping, eller kjenner noen som gjør det, oppfordrer dere til å støtte et lag eller en forening. Det koster ikke noe ekstra, men grasrotandelen på 7% går da til det laget eller foreningen du velger å støtte. Vi håper du velger å støtte Berg IL!  Send SMS, send Grasrotandelen 983978762 til 2020 
Kampoppsett for senior lagene er klart

Postet av Berg IL den 14. Feb 2016

Nå er endelig kampoppsettet for serien 2016 klart. Det er lagt til en ny flik (Kampoppsett) i hovedmenyen på bergil.no, hvor det er linket til kampoppettet på Norges Fotballforbund sine sider.
De skal være oppdatert...

A-laget spiller i 5. divisjon menn avdeling 2, B-laget spiller i 6. divisjon menn avdeling 1 og C-laget spiller i 7. divisjon avdeling 2.

Blir det lenge å vente? Det spilles flere treningskamper før serien setter igang, bl.a. lørdag 1. mars kl. 18:00 og lørdag 12. mars kl. 16:00.


Innkalling til årsmøte i Berg IL

Postet av Berg IL den 10. Jan 2016

Til medlemmene i Berg IL

Berg, 8.januar 2016

Innkalling til årsmøte i Berg IL

Styret innkaller herved til årsmøte i Berg IL torsdag 11.februar 2016 kl. 19:00 på klubbhuset i Sørliveien 128.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes skriftlig til styret senest 28.januar 2016 – til Berg IL, Postboks 1077 Sørli, 1787 Halden – eller til post@bergil.no


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside www.bergil.no

Dokumenter til årsmøtet ligger på "Årsmøte 2016 dokumenter" under "Verktøykasse" fliken.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten for 2015. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret