FFKs keeperakademi i Halden

Postet av Berg IL den 17. Feb 2019

FFKs keeperakademi tilbyr spesialtrening for unge keepere i alderen 8-17år. Flere keepere fra Berg IL har i flere perioder reist til Fredrikstad for å få spesial keepertrening. Bjørn Helge Sivertsen fra Berg IL tok kontakt med FFKs keeperakademi og spurtre om de ikke kunne komme til Halden, slik at fler kan delta og ikke behøver å reise til Fredrikstad. Så idag er det et tilbud til alle unge keepere fra alle klubbene i Halden å melde seg på FFKs keeperakademi i Halden. Treningene finner sted på mandager 17:15-18:30, de første 4 treningene finner sted på Risum kunstgress anlegg og de neste 4 finner sted på Berg IL sin stadion (fra uke 10). Da regner vi med åpen kiosk. Idag er det 22 keepere som deltar fra Aremark, Idd, TTIF og Berg, bare fra Berg er det 11 keepere som deltar. Vi håper det kommer noen keepere fra Kvik til de siste 4 treningene på Berg.

 En flott gjeng med keepere fra Aremark, Idd, TTIF og Berg

Det er FFKs keeperakademi som kjører treningene. Ny ansvarlig er FFKs heltidsansatte keepertrener, Samuel Dirscher. Samuel er keepertrener med A -lisens, som nå jobber i FFK i 2.div og med Kolbotn i Toppserien for damer. Han har tidligere vært ansvarlig for KeeperAkademi i IK Start, ledet keepertrening på Damelandslaget og er Oslo Keeperskoles mest brukte instruktør. Med seg har han Daniel Johansson, som er keeper på Junior laget til FFK.

Pga. av mye snø var den ble den ene treningen holdt innendørs i Gynsalen på Rusim.

 Foto: Bjørn Helge Sivertsen

Pris for deltagelse er 500kr per 4 treninger, dvs. 1000 kroner om kan vil være med på 8 treninger. 4x på Risum og 4x på Berg. Det kan være forskjellig praksis i de forskjellige klubbene, i Berg IL dekker klubben 1/3 av påmeldingsavgiften for sine medlemmer.

For mer informasjon kan dere kontakte Bjørn Helge på mobil: 995 77 276

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.