OBOS-drømmedag

Postet av Berg IL den 19. Okt 2017

Tre Berg spillere (Christian Martinsen, Henrik Ingerø Olsen, Håkon Erikssen) fikk være med på OBOS-drømmedag søndag 8. oktober. De reperesenterte både klubb og krets på en veldig fin måte, både fra NFF sentralt og OBOS vanklet det skryt.

Litt om dagen de fikk være med på:

De tok buss inn og startet med omvisning på Ullevål stadion.  Jan Gunnar Solli og Thore Andre Krystad fra NFF guidet spillerene rundt på anlegget. De var på indre bane, i TV-studio, i Fanzone på utsiden og spilte fotballdart, før omvisningen ble avsluttet med Kahoot i losjen de hadde som base. De tre beste totalt fikk hver sin landslagstrøye i premie.

Etter omvisningen var det flere foredrag. Eddie Thomas fra OBOS snakket om det å skaffe sin første bolig. Håkon Grøttland fra NFF snakket om det å ta eierskap og ansvar for sin egen utvikling, før Cathrine Dekkerhus fra Stabæk snakket om kombinasjonen toppidrett og utdanning.

Gode foredrag som ikke bare handler om idretten, men hvordan det er å være del av et felleskap i idretten også gir egenskaper som kan være gode i forhold til alle valg ungdommene skal ta i nærmeste årene.

Etter foredragene var det tre-retters middag, og under middagen kom Jan Gunnar Solli med siste info rundt landslaget, startellever, taktikk og hvordan Norge ønsket å fremstå.
Alf Inge Håland og Jan Åge Fjørtøft stakk og innom losjen, med flere tips til deltakerene.

Kretsen takker for lånet av spillerene fra klubben vår, og håper de hadde en fin drømmedag!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.