BERGS J10 MED SUKSESS I MAXITURNERINGEN

Postet av Berg IL den 28. Aug 2017Berg J10 deltok med to lag i Maxiturneringen på Hamar. Sportslig utbytte var meget godt, med 7 seire på 8 kamper. Hedmarkstoktet gikk som planlagt. Mye godt spill og fine lagprestasjoner.

Alle spillere var godt forberedt og det er vanskelig å trekke frem noen spesielle spillere. Solid gjennomføring, men et lite arbeidsuhell tidlig i cupen der Nittedal hentet inn en sikker 0-2 ledelse for Berg og snudde resultatet til et litt forsmedelig og uheldig 3-2 nederlag for Bergjentene. Den sosiale opplevelsen rundt cupen var en suksess. Jentene har humør og det er et fint miljø. I tillegg bidro langveisfarende supportere i form av søsken, foreldre, noen besteforeldre og en oldeforelder.

Følgende spillere deltok på Hedmarkstoktet:
Tea Walderhaug Johansen, Astrid Julie Mo, Celine Ørmen Arnesen, Marte Eng Furuseth, Michaela Rustad Jensen, Siri Sofie Mjølnerød, Mai Helene Bislingen, Inga Konstanse Bråtekas, Nikoline Herrebrøden, Tillik Marie Løchen, Emma Huseby, Sarah Lind  Hannah Linnea Hov Malkenes og Frida Wister Nygård.

Berg rød


Berg blå


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.