Kvelds kos

Postet av Gutter 2009 den 20. Mar 2019

2008 Guttene hadde invitert til kveldskos med ostesmørbrød og saft etter trening. Det takkede ikke 2009 guttene nei til, og den nye TV med Playstasjon ble tatt i bruk.

Veldig hyggelig og takk til foreldregruppen til 2008 guttene.
0 Kommentar

Serie kampe Gutter 09 2019

Postet av Gutter 2009 den 18. Mar 2019

Se oversikt over årets serie kampe i Fortum Serie G10 avd. 07 på dette link

Berg G10 Rød

Det hetter så Gutter 10 i år da det er året de blir 10, internt kaller vi de stadig Gutter 09


0 Kommentar

Årets første 7-er cup utendørs

Postet av Gutter 2009 den 11. Mar 2019

Da var vi på CUP hos Sarpsborg FB på Kurland. Vi var heldige å ha våre kampe søndag da alle kampe lørdag ble avlyst pga snøfall. Vi møtte opp med 12 gutter som var klare til kamp i deilig vårsol, selvom gradestokken holdt seg i det blå felt med et par minus grader.

Dette var vår første kampe på 7-er hold, veldig spennende og veldig annerledes, pludselig en helt annen taktik som barnene må lærer seg. Men det gikk bra, og vi møtte nye modstandere.

Berg IL - Ull Kisa = 2-2 

En tett kamp hvor kun den manglende vind gjorde at Berg ikke fikk inn det trejde mål. Bolden ramte stolpen og tok rettning den andre stolpen men klarte ikke å komme seg inn over linjen... Jevn kamp


Varteig - Berg IL = 0-4

Her gikk det veldig bra med mye godt spill i begge ender av banen, og fikk inn 4 mål men det mest spennende var faktisk hvor bra vi var på mål. Vi ser at keepertreningen som gutterne har vært/er på har stor betydning for plassering i målet og hvordan vi får fatt på bolden. Godt kempet.


Berg IL - Kjelsås = 1-4

Her begyndte vi å bli litt slitne, spillerne kom selv og bad om bytte! Mye løping og vi hadde i perioder mest bold besiddelse, men marginalerne var ikke på vår side i denne kamp, men vi fikk et herlig mål på corner som går i et flott løftet skud som målvakten blokkere og så inn i eget mål.


Vi fortsette med en ny treningskamp imot Kvik på Strupe d. 24 mars, nærmere info kommer.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline