Serie start gutter 09

Postet av Gutter 13 født 2009 den 25. Apr 2018

På hjemmebanen mødte Berg Blå, Borgar fra Sarpsborg.

En vældig spennende kamp, som bølgede frem og tilbake. Borgar kom foran 1-0 tidligt i kampen, men Berg Blå fikk kort tid etter utlignet 1-1. Deretter ble det en kort ledning til hjemmeholdet etter de kom foran 2-1, udlignede Borgar til 2-2 minuttet etter.

Holdene fulgtes ad med skiftende scoringer frem til slutresultatet 5-5

Tilskuer antall: som mest 50, som alle ble underholdt av 2 velspillende hold.

Berg Rød var på bortekamp i Tistedalen. Her gik det veldig bra og det stod 4 - 5 ved halvleg.

Rykterne fortæller at modstanderen måtte spille med en ekstra man de sidste 10 minutter.

En flott kamp sluttede med 7 - 9 til Berg Rød.

Trener Sivertsen uttaler:

Da var første serierunde ferdigspilt. Ulidelig spenning på Berg stadion. Vi vant banespillet og antall sjanser. Meget stolt av innsatsen til guttene i det som endte 5-5.

Fra Tistedal stadion ryktes det om at dærn måtte sette på ekstra spiller for å matche våre gutter. Seier 7-9 til Berg 👌