Åpne treninger

Postet av Senior A den 19. Nov 2015


Mandag 2 november starter vi vår første åpne trening, og vi begynner med innetrening kl 1900 på Risum Vgs. Ta kontakt med Totto på Facebook eller sms 97798095 dersom du har lyst til å ta deg en tur.Prisutdelinger i senioravdelingen

Postet av Senior A den 25. Okt 2015
På lørdag 24.10 hadde vi en strålende avslutningsfest og prisutdelinger for sesongen 2015. På bildet ser dere karen som dro inn to gjeve priser, henholdsvis "Årets Spiller A-laget 2015" (kåret av trener) og "Spillernes spiller 2015".

Liste over prisvinnere:
A-laget:
Årets spiller: Carl Petter Anker Bærem
Spillernes spiller: Carl Petter Anker Bærem
Toppscorer: Marcus Syversen
Råtass/hissigpropp: Magnus Hem
Utviklingspriser A/B-laget: Martin Mjølnerød og William Mathisen
Årets lagspiller: Morgan Buckholm Pettersen


B-laget:
Årets spiller: William Mathisen
Spillernes spiller: Nils Øivind Hauge
Toppscorer: Marcus Syversen

C-laget:
Årets spiller: Bjørn Helge Sivertsen
Årets bidragsyter: Fredrik André Wolff Nilsen
Toppscorer: Alexander Norvald.

Gratuler prisvinnerne med en like!Velkommen til nye nettsider

Postet av Senior A den 21. Okt 2015
Da kan vi endelig ønske dere velkommen til klubbens nye nettsider. Vi har valgt et samarbeid med Idretten Online, som leverer den tekniske plattformen i vår løsning. Det vil forekomme mindre endringer og justeringen de neste ukene, men grunnstrukturen er nå spikret.

Håper alle får en fornøyelig opplevelse på vår nye plattform.


Følg Berg IL på Facebook

Postet av Senior A den 21. Okt 2015
I forbindelse med lansering av nye nettsider, har klubben også opprettet en ny Facebook-side for klubben. Denne har adressen: https://www.facebook.com/bergidrettslag. I tillegg har seniorlagene en egen side. Den finner du her: https://www.facebook.com/bergfotball.
Følg med på disse sidene for å få med deg de siste nyhetene fra klubben og seniorlagene.


Høydepunkter fra lokalderby mot Idd

Postet av Senior A den 21. Okt 2015
Vi beklager at vi er litt seine. Morgan gjør en enestående jobb for oss, men han har dessverre mer å gjøre enn å jobbe fulltid for Berg IL. Her kommer uansett de få høydepunktene fra kampen mot Idd:

Tomas Rosseland Hansens siste trening

Postet av Senior A den 21. Okt 2015
Dette er Tomas. Tomas er trist fordi han i dag har hatt sin siste trening med Berg denne sesongen. I januar reiser Tomas til forsvaret, og det betyr at vi blir noen luker, lissepasninger og finter vi aldri har sett før fattigere. Vi krysser fingrene for at Tomas blir sendt raskt hjem igjen og er klar for en sesong til i byens fineste drakter. TristeTomas kommer tilbake.

Men, TristeTomas er ikke så vanskelig å gjøre blid igjen. Alt som trengs for å få han til å smile er at dere møter opp og ser på både han og oss spille vår siste kamp i fotballsesongen 2015! Den starter klokken 19.30 på onsdag, og motstander er Rolvsøy. Scroller du litt ned på siden så ser du også eget arrangement for kampen. Møt opp og ta et, ikke "farvel", men et "Vi sees igjen!" til Tomas og resten av oss!

Nb: B-laget vårt spiller sin siste kamp i morgen kl 19.30. De tar i mot Rolvsøy 2. Der kan vi i tillegg lokke med gratis inngang!Avslutningsfest for seniorlagene

Postet av Senior A den 21. Okt 2015
Vi har tatt ferie fra treninger i en liten periode nå, men det betyr fortsatt ikke at vi ligger på latsiden. På lørdag 24.10 skal vi ha avslutningsfest for alle tre seniorlagene der premier for årets sesong skal deles ut. Vil du være med på festen? Send en PM til Totto Sundt Nordenhaug, så ordner vi plass.

Videre er det nå klart at Totto fortsetter som hovedtrener for A-laget, og at Jo, Sizarta, Josefine og Tom mer eller mindre er klare for å være med videre, noe som er veldig viktig for å bygge videre på det vi har startet på. Vi mister Tomas til militæret, men utenom det skal spillergruppen mer eller mindre være intakt når vi starter opp igjen.

Vi er imidlertid alltid på utkikk etter forsterkninger! Dersom du er interessert i å prøve deg i Berg, send en PM eller sms til Totto på 97798095, så får du treningstidene våre og muligheter til å være en del av en helt nydelig gjeng mellom 16 og 44 år.