7'er kamp borte Eika Krapfoss 2- Berg

Postet av Gutter 13 født 2009 den 24. Aug 2021

Bortekamp i Moss, 23.08.21

Eika Krapfoss 2 – Berg

I dag var det 12 gutter som var klare for bortekamp i Moss med kampstart kl 18.45.

Ved Eika-banen hang dette skiltet med fem viktige punkter:

Oppvarming, om man vil eller ikke.

1.omgang:

Målvakt: Aleksander R.

Ballen rullet så snart dommeren blåste i gang kampen, og det var ganske fort skudd mot motstanderens mål.

Første målet i denne omgangen fikset Marven før de hadde kommet halvveis inn i kampen.

Halvveis inn i kampen fikk Berg enda et mål, denne gangen av Sindre.

I denne kampen ble det mer fordeling på banehalvdelene, og Berg fikk mye mer «besøk» på sin banehalvdel, i tillegg var det noe mer motstand enn ved kampen mot Rolvsøy, men guttene viser at de takler både lite, middels og mye motstand – når de er i drivet.

Målvakten vår, Aleksander R, reddet flere baller og holdt buret tomt.

Fortsatt må trener Bjørn Helge, innimellom, minne dem om at de står på feil plass, men det retter seg fort opp etter litt korrigering – frem til neste gang en annen plass virker mer fristende enn den treneren har tildelt 😊

Når 1. omgang nærmet seg slutten var det en på Eika som skulle sentre ballen til sin målmann, men der gikk ikke planen som den skulle, og Eika økte Berg sin ledelse til 0-3, med et selvmål. Selv om det kom Berg til gode, synes jeg det var leit for guttene på Eika. Selvmål er aldri gøy, men det kan skje alle.

1 omgang endte med 0-3 til Berg.

2 omgang:

Målvakt: Sindre

Etter en kort pause var guttene klare for å ta fatt på andre og siste omgangen.

Guttene våre var i slaget, og det varte ikke lenge før Aleksander R sendte ballen i målet til motstanderne.

Det var en del fall, men det var heldigvis ikke noen alvorlige skader, og både Berg og Eika spillerne var fort på beina etter en tur nedom gresset.

Jeg la spesielt merke til en hendelse der en av våre spillere fikk en smell og ble liggende litt lenger enn hva som var normalt i denne kampen.

Den ene spilleren på Eika gikk bort til vår spiller, spurte om det gikk bra, og rakte han hånda for å hjelpe han opp. Dette synes jeg er så fint, og er noe jeg aldri blir lei av å se.

Spillet fortsatte, og det kom inn to mål til før omgangen var over. Et mål av Theodor W, og det siste målet Berg fikk inn var av Abdiyasir.

Både Berg og Eika hadde flere målsjanser underveis i kampen, mens Berg ved kampslutt holdt nullen, ble det noen flere baller i målet til Eika.

Guttene viste også at de kan sende gode pasninger og drible, og dette fører frem til både mål og gode målsjanser. Det viser nødvendigheten med et godt samarbeid mellom alle spillerne og trenere.

Det var en veldig spennende kamp, med full fart fra start til slutt.

Etter kampen var over stilte Berg seg opp, som vanlig, for å hilse, men her har Moss en annen tradisjon.

I stedet for å springe mot hverandre og hilse – møttes alle spillerne på midten av banen.

Utdeling av fair-play kort.

Dommeren hadde to Fair-play kort. Disse kortene blir utdelt til den som det andre laget utpeker til fair-play spiller: Eika ga dette kortet til Abed-Nego – Gratulerer så masse 🏆😊

Våre gutter ga sitt Fair-Play kort til spiller nr 39 på Eika.

Jeg synes det var en fin og annerledes «takk for kampen» tradisjon.

Kampen endte med 0 – 6 til Berg.

Gratulerer med seier, og godt spill av hele den flotte gjengen med Berg-spillere.