Mens jeg skrev dette innlegget ble jeg minnet på hvor skjørt livet kan være, mine tanker og bønner er med Christian Eriksen som måtte ha HLR under en kamp lørdag 12.6.21
 GREI DAG PÅ JOBBEN
Sjeldent har det vert greiere å rapportere fra en Guttekamp enn i dag.
Det var duket for revansjeoppgjør på Berg Bernabeu mot Idd 09/08 et lag som det har blitt morsommere å slå enn de hvit og røde fra strupe området.
De som var med sist, husker kanskje at sesongens første treningskamp mot nettopp dagens motstander på Idd Ground resulterte i et 2-1 tap.
Den kampen gjenspeilte ikke spillernes ferdighetsnivå, men heller det at det var 1 kamp etter en laaaaaaang treningsperiode og at ting ikke satt helt på plass.
Dagens kamp derimot gjenspeiler mer guttenes ferdigheter.
Kampen ble sparket i gang 10.30 på et vindfullt stadion som lå badet i sol, og dagens tilskuerantall var ca. 25 med en gjeng aktive berg foreldre og noen besteforeldre pluss IDD supportere.
Berg tok tidlig tak i kampen og lot ikke IDD få ha roen med ballen noe som resulterte i en del lange pasninger fra bakerste rekke hos de som gutta lett plukket ned på midten.
Pasningsspillet satt, kommunikasjon mellom alle ledd fungerte tilfredsstillende og de visste hvor de hadde hverandre.
En kombinasjon av muskler i forsvaret, fotrappe og tekniske vinger, sentral midtbane som vant baller og spilte igjennom og to raske og tekniske spisser gjorde at laget gikk til pause med en 2-0 ledelse.
2 omgang starter med noen endringer på plasser som gjør at IDD får styre spillet en periode uten særlige store sjanser utenom 2 ganger hvor målvakt kontrollerte ball ut og måtte i full strekk.
Etter hvert som de omstilte seg til nye plasser tar Berg tilbake spillet og ruller opp angrepsspill som kan knekke de fleste.
Omgangen avsluttes med 1 mål til Berg og 3-0 seier totalt.
Gutta var 11 stk i dag med da totalt 2 innbyttere som var mer enn nok i dag for de er såpass bra trent nå at de holder nesten 2x35 min omgang.
Moro å se at Dennis Arnesen finner seg godt til rette blant en sammensveiset spillergruppe og hvordan han herjer med 1 til 2 år større gutter.
Banens beste: For mange å velge mellom så vi går for dommeren som veileder guttene underveis i kampen og i pausen
Ballinehav: 70%-30%