Mammabloggen vekkes til live

Postet av Gutter 13 født 2009 den 2. Jun 2021

Nå er det på tide å få stablet denne mammabloggen på beina igjen.

Mars 2020 – begynnelsen på en rar og uvant tid som ga den friheten vi kjenner et nytt «ansikt» med nedstenging av landet, åpning, nedstengning igjen osv, – og det er vel ikke noen tvil om hva jeg snakker om - det var Covid-19 som gjorde sitt inntog i verden. Dessverre så ville den innom Halden, og med det rammet den vårt lille fotballhjørne på Berg.

Det var ikke spesielt godt nytt for noen av oss, og heller ikke mammabloggeren, som endelig hadde fått bloggingen inn i fingrene 🙄 Jeg lurer egentlig litt på om det hele har vært en sammensvergelse: Covid-19 mot mammabloggen – så dårlig nekter jeg å tro at den var altså….. 😂

 

Som fotballmamma – og ikke mammabloggeren, vil jeg gi en stor takk til treneren som har vært standhaftig, positiv og funnet måter å gjennomføre treninger på, når det åpnet litt opp igjen for trening ⚽. Takk også til assisterende trenere, oppmann og andre som har vært sammen med guttene på trening dette året.

 

Jeg ser med glede at Coronaen ikke har spolert det fine laget vårt, det har i stedet kommet noen nye spillere. Uansett antall, det er fortsatt en flott gjeng som spiller for Berg G09 .

 

Har dere hengt med så langt, så har jeg nå endelig kommet til det som er meningen med mammabloggen, blogge fra guttenes små og store bragder på banen:

Treningskamp 01.06.21 :  Berg - Kvik 2010 Hvit 

 

Det var utrolig stas og etterlengtet å ikle seg den røde fotballmamma-genseren for å dra til treningskampen.

Det virket som guttene var klare for kamp – det så i hvert fall slik ut fra tribunen, så håper jeg at det

var tilfelle.

 

Dommer, som under denne treningskampen var Bjørn-Helge, blåste i gang kampen, og moroa var i gang.

Det er en fart på de guttene som imponerer meg hver gang, tenk å kunne løpe så fort uten å tryne 😏(ref.mammabloggerens prøvesmaking av gresset på sommeravslutning 2019 under kampen: spillere mot foreldre)

Første skuddet Kvik prøvde seg mot Berg kom allerede 2 min etter start – ballen havnet på utsiden, så det var fortsatt 0-0.

Berg hadde flere skuddsjanser mot Kvik, bra skudd som ikke havnet i buret, og bra redninger av Kvik målvakten.

Ved slutten av første omgang var det 2-0 til Berg – og ingen alvorlige skader kunne meldes.

 

Andre omgang startet med et blås, og det var også i denne omgangen fortsatt fart i guttene – tror de hadde fått blod på tann, for her raste det inn mål etter mål.

Fine pasninger, god fart og samarbeidet virket helt tipp topp. Det kokte nok litt i toppen på guttene, for det var varmt for dem som fartet rundt der ute på banen.

Kvik hadde mange bra skudd, men det endte 7-1 til Berg når kampen ble blåst av.

Selv om jeg noterer resultatet (uansett om de vinner eller taper), så vil jeg understreke at det fortsatt ikke er antall mål som er det viktigste under kampene, men det er vel ikke feil å si at det er stas å vinne – det er vel bare sånn vi er skrudd sammen 😊

 

Takk for kampen 😊⚽

 

 

 

Alt i alt en bra kamp å se på, med flinke Berg- og Kvik-spillere som gjorde det beste de kunne for laget sitt 😊 ⚽🥅

Det var også bra med tilskuere på tribunen, med både Kvik og Berg heiagjeng.

Nå må vi bare komme tilbake til det «støy»-nivået heiagjengen vår engang hadde – det gikk ikke stille for seg 😀

 

Nå krysser vi fingrene for at verden kommer tilbake til normale tilstander, slik at både treninger, kamper og planlagt tur i august kan gjennomføres som før Covid-19 tok over sjefstolen.

 

Heia Berg G09

Fotballmamma, Cathrine.

 

 

 


Kommentarer

— Guest