Mammabloggen Bortekamp Skjeberg - Sesong siste

Postet av Gutter 13 født 2009 den 21. Okt 2019

Bortekamp Skjeberg sportsplass 26.09.19

   Skjeberg Hvit mot Berg  

 

Det begynner å bli en stund siden denne kampen ble spilt, men grunnet mammabloggerens helse og manglende tid, har den dessverre ikke kommet før nå. Beklager på det sterkeste, til dem som leser bloggen 😊

 

************

 

Guttene våre møtte opp kl. 17, kampklare og med et smil om munnen. Dette var siste kampen i sesongen, og det hadde være innmari gøy å vinne 🥇⚽

Høsten hadde begynt å krype frem, og med den et litt surt drag i lufta, men ikke verre enn at både spillere og supportere var godt representert.

 

Etter samlingen, der de fikk spillplan og plasseringer, var dem klar for kamp.

 

 

 

Første omgang ble blåst i gang og guttene var i farta. Berg-guttene fikk i inn det ene målet etter det andre, og var virkelig i godlune.

 

 

 

 

Før omgangen var over blåste dommeren av, og full forvirring oppstod – det var da virkelig flere minutter igjen av kampen?

Etter en stund der både, spillere, trenere, supportere og dommer hadde klødd seg litt i hodet, ble kampen blåst i gang igjen, og første omgang fullført.

 

Liten pause med peptalk og drikke, før neste omgang ble blåst i gang.

 

Som under første omgang ble det ene målet etter det andre skutt inn i motstanderens mål.

Guttene var ivrige, og som supporter/mamma var det lett å se at de likte denne utviklingen.

Vi var vel ganske ivrige vi som stod på sidelinjen også.

 

 

 

Det var mange gutter med denne gangen, så alle kunne ikke spille samtidig.

Det var kanskje ikke like morsomt å bare se, som å spille, så noen spilte litt fotball og skjøt på hverandre mot et ledig mål, en klatret likeså godt opp på toppen av et annet mål – som (heldigvis) ikke var i bruk – og hadde sikkert tidenes beste utsikt over alt som foregikk på banen. Ingen kan si at guttene ikke har fantasi i hvert fall 😊

 

Siste omgang ble blåst av, og det endte med 19-0 til Berg ⚽😍

 

Bjørn Helge skrev i forkant av kampen, under kampinfoen på Facebook: «Satser på å avslutte en fin sesong med stil»

Med det sluttresultatet må jeg vel si «å avslutte med stil» var akkurat det guttene våre gjorde 🏆

 

Jeg har sagt det før og sier det igjen – vi har en fin gjeng på dette laget – og jeg krysser fingrene for at det forblir slik. Det har så mye å si på hvordan miljøet rundt guttene er, hvordan man møter andre og blir møtt, og på meg virker det som det er positivt og fint.

Noe småtteri er det vel alltids, og med så mange forskjellige personligheter hadde det vært rart om alt gikk på skinner til enhver tid, men så lenge det er noe som kan fikses på en god måte, så er problemer og motstand også noe man kan lære av.

 

 

Jeg vil også si tusen takk til trenerne. Dette er basert på 100% frivillighet, og absolutt ingen selvfølge. De bruker av sin fritid, og det er noe jeg, som mamma, setter ekstremt stor pris på.

Trenerne lærer guttene samarbeid, fair play og rekker dem en hånd når dem trenger det. Noen ganger trenger guttene våre trøst når det er noe som har gjort vondt og tårene ikke kan holdes igjen – da er trenerne der og trøster.

Trenerne gir en high five, et klapp på skuldra, gode ord, men noen ganger må også trenerne bli strenge og komme med noen irettesettende ord – alt dette er med på å forme guttene våre.

 

Vi er mange voksne rundt guttene, og vi har heldigvis alle den evnen til å kunne trøste, gi skryt, råd og knyte ei skolisse eller to når det trengs.

Det har skjedd mer enn en gang at jeg har fått en spiller foran meg med spørsmålet: kan du knyte skoen for meg? Selvfølgelig gjør jeg det eller andre ting de trenger hjelp til 😊 Vi er der for dem, og det vises tydelig at guttene vet det, når de nå er såpass trygge at de også henvender seg til andre enn sine egne foreldre/foresatte – når de trenger litt hjelp. Er ikke det flott – så vet ikke jeg 😊

 

Takk også til supporterne som stiller opp gang etter gang – vi har blitt en stor og sammensveiset gjeng, og det er alltid morsomt å tilbringe tid med Berg-familien.

 

 

Heia Berg-familien⚽😍

 

Fotballmamma, Cathrine.


Kommentarer

— Guest