G13 Seriens siste kamp for Berg 2 (Gutter09)

Postet av Gutter 13 født 2009 den 22. Okt 2021

Onsdag d. 20.10 kl. 18.15 ble 2021 sesongens siste kamp mot Borgar* i BDO-serien G13  bredde 9er avdeling 03 spilt.

Innen kampen lå Borgar og Berg 2 nesten a poeng, Borgar med 20 poeng og Berg med 19.

Bjørn Helge hadde forberedt seg godt, ifølge Marianne hadde han sittet flere kvelder og sett gjennom de fleste av Drillo sin landskamper og studert taktikken derfra. :-)

Ikke sikkert at dette er helt sant men bloggeren tar seg litt journalistiske friheter her ;-)

Kampen ble fløytet i gang og Berg fikk nok for Borgar et overraskende godt tak i spillet, med et godt press og lange bolde sparket opp på motstanderes banehalvdel. Dette gav flere sjanser og i første halvdel var det vel tett på 70% spill på Borgar sin banehalvdel.

Nå må det med i fortellingen at Borgar, som jo står i tabellen med en stjerne etter seg, har hatt 5 spillere fra 07 årgangen med i sine kampe, og Berg sine spillere er hovedparten født i årets siste halvdel - så altså opp imot 2 års forskjell, ja for Dennis som hospitere fra 2010 laget blir det jo neste 3 års forskjell. Ikke at dette kan ses på spillet, kun på størrelsen av spillene.

Berg sin spillere kjempede seg til det første mål og det ble 0-1 til Berg (Borgar hadde hjemmebane da kampen var flyttet) som de ca. 50 tilskuere jublede høyt til. Ja de 10 fra Borgar var ikke så hørbare på dette tidspunkt.

Etter 20 minutters spil fikk Borgar utlignet til 1-1 ved Adrian Johansen Knatterud (spillerdrakt nr. 10). Adrian var startet på benken men kom inn etter 10 minutters spill.

Stilling til pausen var 1-1

I pausen gikk Berg i omkledningsrommet og Borgar fortede seg å bytte banehalvdel, da fikk de nemlig den kraftige medvind med seg, hvilket skulle gi stort utslag i andre halvdel.

Bjørn Helge fikk seg en halspastill i pausen, men likevel var det svært å høre ham på tribune side i andre halvdel.

Begge lag kjempede bra i hele kampen og i andre halvdel med mer press på Berg sitt mål. De lange bolde som både Oscar og Ömer i første halvdel fikk slått lang opp på motstanderes sin halvdel ble nå møtt av den kraftige motvind og stod nærmest stille i luften ved banens midte innen de gikk i bakken.

Etter 60 minutter fikk igjen Borgars spiller nr. 10 Adrian Johansen Knatterud inn et mål etter mye frustrasjon over mange mislykkede forsøk, da Berg hadde et godt arbeidende forsvar og en god målvakt i Oscar som hadde flere gode redninger.

8 minutter senere var Adrian fra Borgar på spil igjen og fikk inn det siste mål til 3-1 som også ble sluttresultatet.

Dette ble en flott sesong for laget som har spilt en spesiell korona sesong i 3 serier

Ubeseiret i G12 7er serie

Kun 1 tap i G12 9er nivå 1

Kun 2 tap og slapp inn minst mål av alle i G13 serien (12 stk) og vi ender som 3er eller 4er når siste kamp blir spilt i november, det blir så 2er eller 3er om vi ikke teller med Borgar.

Forberedelsene til neste sesong starter allerede idag hvor flere spillere skal delta på sonelaget sin trening.

Neste år stiller Berg Gutter født i 2009 med 2 lag i G13 9er.

Vi er glade for at vi har kunne øke spiller antallet siden sommeren og nå har 28 spillere i stalden.

Takk til Bjørn Helge Sivertsen, Frode Nordgaard og Robin Fjelle som stiller opp hele året inklusiv sommerferien.