Banene er stengt for all aktivitet

Postet av Berg IL den 18. Mar 2020

Banene på Berg stadion er stengt for all aktivitet.

Inntill videre er alle banene på Berg stadion stengt for all aktivitet.


Under er det link til informasjon fra Norges Fotball forbund. Husk at uansett så er det er lokale rettningslinjer som gjelder!


VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE KORONAVIRUS

Samleside for all informasjon rundt NFFs aktiviteter og koronaviruset.





Berg IL Olai Gundersens Ærespris

Postet av Berg IL den 12. Mar 2020

Foto: Kristian Bjørneby

Olai Gundersens Ærespris deles ut til den leder (e) eller trener (e) for lag som er tilsluttet Halden Idrettsråd, og som har gjort en bemerkelsesverdig innsats. Et kreativt og sosialt tiltak som har ført til konkrete resultater innen barne- og ungdomsidretten i Halden.

I forkant av årsmøtet sist onsdag dukket Olai Gundersen og Halden Idrettsråd opp for å gi ærespris til klubben. Avtroppende styreleder Knut Nilsen mottok prisen på vegne av Berg IL.

Halden Idrettsråd har hatt fokus på integrering og fattigdomsproblematikk i barne- og ungdomsidretten i prosjektet Sammen om Halden. Berg har gjort en strålende jobb i den sammenhengen, sa Jens Lindstrøm fra Halden Idrettsråd til klubbens medlemmer før årsmøtet.

Han pekte på Bergs prosjekt med å hente barn fra sentrum og frakte dem til Berg slik at de kan delta i idretten. Klubben har også har en egen miljøkontakt. 

Berg IL setter stor pris på prisen, som gir masse insperasjon til videre arbeid rundt disse temaene, sa Knut Nilsen.

Omtale av pris utedelingen var bl.a. dekket av HA. Link artikel i HA finner du her







Korsæths Ærespris 2020

Postet av Berg IL den 9. Mar 2020


Korsæths ærespris for 2019 ble i år tildelt May Johansen, som har vært med i en eller annen rolle i klubben i snart 25 år. May satt til å begynne med i ungdomstyret her i klubben den gang Berg IL hadde det. Både som styremedlem og som nestleder her.

I 2003 ble May innvalgt i huskomiteen og har vært med der frem til d.d.

Ved opprettelse av Allsammen i 2013 ble May Berg IL sin representant til styret i Allsammen og har i alle disse årene vært ansvarlig for dugnadsoppfølging fra Berg IL ved Allsammens arrangementer (Allsang på grensen og konserter på festningen).

May har selv også tatt mange vakter for Allsammen. Både som artistvert og andre vakter.

May har sittet som kioskansvarlig siden 2003 og har de seneste år også hatt ansvar for renhold og utleie av klubbhuset.

Hovedstyret i klubben har vært så heldige å ha May som styremedlem siden 2017 og har der hatt ansvar for medlemsregistrering, fakturering og dugnader i idrettslaget.

May Johansen mottok Korsæths ærepris for 2019 på årsmøtet onsdag 4. mars.