Mer åpenhet vedtatt og nytt styre ble valgt

Postet av Berg IL den 12. Mar 2019

Torsdag den 7. mars 2019 ble det gjennomført årsmøte i Berg idrettslag. 20 fremmøtte medlemmer tok stilling til de sedvanlige årsmøtesakene; årsberetningen, regnskapet, budsjettet og valg til forskjellige tillitsverv.

Møtet behandlet også et omfattende forslag fra Roger Gjerstad Olsen. Etter gode diskusjoner kom årsmøtet fram til omforente beslutninger, også om mer åpenhet. Det skal bli lettere for medlemmene å følge utviklingen ved at styrets møtereferater blir gjort tilgjengelig på klubbens internettside. 

Fra tidligere kan medlemmer sette dagsorden i klubben ved å bruke "forslagskassen". Det innebærer kort vei for engasjerte medlemmer som ønsker å få idéer og forslag behandlet i klubbens styrende organer. 

Korsæths ærespris for 2018 ble tildelt Sofie Odberg for sitt gode engasjement i klubben. Se egen sak på www.bergil.no om dette.

Knut Rolf Nilsen ble gjenvalgt som leder og tar med det fatt på sitt 26 strake år som leder i klubben! Øvrige styremedlemmer for 2019 er: Monica Huseby, nestleder, Johnny Marthinsen, Erik Dippner, Jonas Nomel, Tore Skagen, May Johansen og Åsmund Bråtekas. Som varamedlemmer ble Linda Kollerød og Fredrik Wollf Nilsen valgt.

Protokollen kan du lese her 



Sofie Odberg fikk Korsæths ærespris for 2018

Postet av Berg IL den 8. Mar 2019

Berg ILs leder Knut Nilsen delte ut vandrepokalen med følgende begrunnelse: Korsæths ærespris for 2018 går til en av våre medlemmer som har vært aktiv i idrettslaget siden hun var liten jente. Hun spilte barnefotball med guttene. I ungdommen ble det jentefotball i Berg og i Haldenalliansen. Etter hvert meldte hun overgang til TTIF og spiller fortsatt på TTIFs damelag. Hun er en lagspiller som alltid har vist gode holdninger. I 2017 og i 2018 var hun trener for Gutter 2007 og i år er hun trener for Gutter 2004 og 2005. Hun har et smittende godt humør og det er alltid hyggelig å møte henne. Engasjementet for klubben og fotballen gjennom flere år gjør det til et lett valg å tildele Korsæths ærespris til Sofie Odberg for 2018.