Tine Fotballskole

Postet av Berg IL den 22. Mai 2018

 Berg IL arrangerer iår som tidligere år, Tine fotballskole like før skolestart i august. Vi ønsker alle barn i alderen 6 år til og med 12 år velkommen! Påmedlingsfrist er 10. august. Mer informasjon finner du her.Berg trenger flere løypevakter

Postet av Berg IL den 5. Mai 2018
Det er viktig at flere Berg medlemmer gjennomfører løypevakt kurs! Klubben er pålagt å ha godkjente løypevakter ved berg-rittet 26. mai. All ungdom som har tatt trafikalt grunnkurs, eller alle personer over 18 år kan bli løypevakt.

Løypevaktkurs for klasserom har vært tilgjengelig over lengre tid. Nå er kurset også tilgjengelig elektronisk på «Min idrett» for alle som måtte ønske å bli løypevakt. At kurset nå er tilgjengelig på nett gjør at dere kan ta kurset hvor som helst - hjemme eller på reise.

Læreprogrammet er utviklet og driftes på Norges Idrettsforbunds standard e-læringsplattform. For å komme inn på kurset går du til «Min idrett» og logger deg på.

 

Påmeldingsguide finner du her.

 

Hensikten med kurset er å gi løypevaktene en god trafikkforståelse og kunnskap om trafikksikkerhet.

Løypevaktens hovedoppgave er å yte service og gi informasjon til rittdeltakere og publikum. Løypevakten kan også plasseres på strategiske plasser for å skape oppmerksomhet og således skape bedre trafikkflyt. Standard arbeidsutrustning er synlig vest, gult flagg og fløyte.

Hvem kan bruke løypevakten?

Mange ritt vil ha nytte av å utdanne løypevakter. Tour of Norway bruker for eksempel mange løypevakter i gjennomføringen av sitt arrangement. Turritt vil ha særdeles stor nytte av slike vakter med tanke på at deltakerne i all hovedsak skal følge trafikkreglene.

Hvem kan bli løypevakt?

All ungdom som har tatt trafikalt grunnkurs, eller alle personer over 18 år.

Tar du utfordringen?Bergrittet 2018

Postet av Berg IL den 4. Mai 2018

Halden Aremark-karusellen er i gang!.Nytt i år er at Halden Cykleklub (HCK) har kommet inn som arrangør istedenfor Halden Skiklubb. HCK arrangerte dermed det første rittet – som vanlig 1.mai.
Neste ut er Aremark IF – som arrangerer 10.mai, deretter er det oss i Berg 26.mai, før TTIF avslutter 9.juni. Invitasjon og mer informasjon finner dere på denne linken.
Berg IL oppfordrer alle våre medlemmer om å delta!


Resultater finner du her: http://bergil.no/p/33607/resul...
Levert av IdrettenOnline