BERGS J10 MED SUKSESS I MAXITURNERINGEN

Postet av Berg IL den 28. Aug 2017Berg J10 deltok med to lag i Maxiturneringen på Hamar. Sportslig utbytte var meget godt, med 7 seire på 8 kamper. Hedmarkstoktet gikk som planlagt. Mye godt spill og fine lagprestasjoner.

Alle spillere var godt forberedt og det er vanskelig å trekke frem noen spesielle spillere. Solid gjennomføring, men et lite arbeidsuhell tidlig i cupen der Nittedal hentet inn en sikker 0-2 ledelse for Berg og snudde resultatet til et litt forsmedelig og uheldig 3-2 nederlag for Bergjentene. Den sosiale opplevelsen rundt cupen var en suksess. Jentene har humør og det er et fint miljø. I tillegg bidro langveisfarende supportere i form av søsken, foreldre, noen besteforeldre og en oldeforelder.

Følgende spillere deltok på Hedmarkstoktet:
Tea Walderhaug Johansen, Astrid Julie Mo, Celine Ørmen Arnesen, Marte Eng Furuseth, Michaela Rustad Jensen, Siri Sofie Mjølnerød, Mai Helene Bislingen, Inga Konstanse Bråtekas, Nikoline Herrebrøden, Tillik Marie Løchen, Emma Huseby, Sarah Lind  Hannah Linnea Hov Malkenes og Frida Wister Nygård.

Berg rød


Berg blåTine fotballskole i 100 på Berg stadion

Postet av Berg IL den 18. Aug 2017

Denne uken var det full fart og masse liv på Berg stadion. I underkant av 100 jenter og gutter i alderen 5-12år deltok på Tine Fotballskole i regi Berg Idrettslag. Ny deltager rekord, noe som er veldig hyggelig da det legges ned mye arbeid i forberedelser til fotballskolen. Det var mye aktivitet, og mange flinke, blide og fornøyde gutter og jenter. Gode og ivrige instruktører fra trener staben og ikke minst fra Juniorlaget, guttelaget og jentelaget.   

Jentene følger godt med.

Her skal det trikses..

Obs...

 Klar for ny øvelse...

Det ble mål!
Kjempeinnsats av Berg lagene i Sandarcup

Postet av Berg IL den 15. Aug 2017

Kjempeinnsats av guttelagene i Sandarcup. Alle lagene gikk videre til A-sluttspill. Gutter 04 (13 år) kom til semifinalen, der gutter 14 laget til Sandar ble for tøffe. Tredje plass og ny pokal til premieskapet i
klubbhuset!

Juniorlaget tapte 1/8 dels finalen på staffer mot Aurskog-Finstadbru. For guttelaget ble det også en utrolig spennende 1/8 finale, med knepent 0-1 tap for Eidskog gutter 16.   

Gutter 04 laget

Junior laget

Gutter 02


En glad gjeng, gutter 04

Morgan, en stolt og fornøyd trener

Kjempeinnsats av jenter 10 på Åseglasscup

Postet av Berg IL den 7. Aug 2017

Berg jenter 10 deltok i helgen på Åseglasscup litt på utsiden av Mellerud. Åsebro IF vartet opp med strøkne gressbaner og et meget godt gjennomført arrangement. Berg stilte med to lag i dene 7'er cupen, på åtte kamper ble det seks seire, en uavgjort og et knepent tap. Berg jentene scoret tilsammen 25 mål og slapp inn 4. Mye bra spill og god innsats av spillerne, og stort supporteroppmøte.