Tine Fotballskole

Postet av Berg IL den 22. Mai 2018

 Berg IL arrangerer iår som tidligere år, Tine fotballskole like før skolestart i august. Vi ønsker alle barn i alderen 6 år til og med 12 år velkommen! Påmedlingsfrist er 10. august. Mer informasjon finner du her.Berg trenger flere løypevakter

Postet av Berg IL den 5. Mai 2018
Det er viktig at flere Berg medlemmer gjennomfører løypevakt kurs! Klubben er pålagt å ha godkjente løypevakter ved berg-rittet 26. mai. All ungdom som har tatt trafikalt grunnkurs, eller alle personer over 18 år kan bli løypevakt.

Løypevaktkurs for klasserom har vært tilgjengelig over lengre tid. Nå er kurset også tilgjengelig elektronisk på «Min idrett» for alle som måtte ønske å bli løypevakt. At kurset nå er tilgjengelig på nett gjør at dere kan ta kurset hvor som helst - hjemme eller på reise.

Læreprogrammet er utviklet og driftes på Norges Idrettsforbunds standard e-læringsplattform. For å komme inn på kurset går du til «Min idrett» og logger deg på.

 

Påmeldingsguide finner du her.

 

Hensikten med kurset er å gi løypevaktene en god trafikkforståelse og kunnskap om trafikksikkerhet.

Løypevaktens hovedoppgave er å yte service og gi informasjon til rittdeltakere og publikum. Løypevakten kan også plasseres på strategiske plasser for å skape oppmerksomhet og således skape bedre trafikkflyt. Standard arbeidsutrustning er synlig vest, gult flagg og fløyte.

Hvem kan bruke løypevakten?

Mange ritt vil ha nytte av å utdanne løypevakter. Tour of Norway bruker for eksempel mange løypevakter i gjennomføringen av sitt arrangement. Turritt vil ha særdeles stor nytte av slike vakter med tanke på at deltakerne i all hovedsak skal følge trafikkreglene.

Hvem kan bli løypevakt?

All ungdom som har tatt trafikalt grunnkurs, eller alle personer over 18 år.

Tar du utfordringen?Bergrittet 2018

Postet av Berg IL den 4. Mai 2018

Halden Aremark-karusellen er i gang!.Nytt i år er at Halden Cykleklub (HCK) har kommet inn som arrangør istedenfor Halden Skiklubb. HCK arrangerte dermed det første rittet – som vanlig 1.mai.
Neste ut er Aremark IF – som arrangerer 10.mai, deretter er det oss i Berg 26.mai, før TTIF avslutter 9.juni. Invitasjon og mer informasjon finner dere på denne linken.
Berg IL oppfordrer alle våre medlemmer om å delta!


Resultater finner du her: http://bergil.no/p/33607/resul...
NOK ER NOK ! - klar beskjed til kommunen fra et enstemmig årsmøte

Postet av Berg IL den 9. Mar 2018

Torsdag 8. mars ble det avholdt årsmøte i Berg IL

Som de fleste medlemmer i Berg IL er kjent med har det vært en kamp siden 2014 å få utbetalt kommunens andel av spillemidlene til kunstgressbanen. Kommunens andel er 1/3 av den totale kostnaden og utgjør nesten to millioner kroner. Brevet fra kommunen, som er datert 2. mars 2018, innebærer et administrativt avslag på en sak vi i Berg IL mener politikerne må bestemme.

Avslaget medfører en dramatisk svekkelse av idrettslagets økonomi og muligheter i fremtiden. Årsmøtet sier at nok er nok av forskjellsbehandling og krever at kommunestyret behandler saken.

Et skuffet årsmøte ble enige om en uttalelse/svar/klage på brevet.

Brevet fra kommunen og årsmøtets svar legges ut her slik at interesserte medlemmer kan sette seg inn i den situasjonen idrettslaget er i nå.

KommunensBrev.pdf Brev fra kommunen til Berg IL

ÅrsmSvar.docx Berg ILs svarInnkalling til årsmøte i Berg IL

Postet av Berg IL den 7. Feb 2018

Styret innkaller herved til årsmøte.

Årsmøtet avholdes torsdag 08.03.2018 kl. 19:00 i klubbhuset i Sørliveien 128.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 22.02.2018 til post@bergil.no eller til Berg IL, Postboks 1077 Sørli, 1787 Halden.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside her.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen

StyretLevert av IdrettenOnline