Berg har en gratis transportrute i forbindelse med fotballskolen

Postet av Berg IL den 12. Aug 2019

Berg har en gratis transportrute i forbindelse med fotballskolen denne uken.  Berg IL arrangerer Tine fotballskole denne uken. Tirsdag 13. , onsdag 14 og torsdag 15. fra kl. 17.00-19.30.

Tidspunkter og rute (TAXI stopper i busslommene):

Busterudparken/Bikkjetorvet kl. 16.00

Brødløs/Coop Extra kl 16.10

Odde bro kl 16.15

Berg kirke kl 16.25

Fremme på Berg stadion ca 16.30


Samme rute tilbake etter at fotballskolen er ferdig.0 Kommentar

Tine fotballskole på Berg Stadion

Postet av Berg IL den 20. Jun 2019


Mer informasjon finner du ved å trykke her


0 Kommentar

God innsats av Berg Gutter 2009

Postet av Berg IL den 12. Jun 2019

Lørdag dro 12 gutter klare til kamp mot blant annet Vålerenga og Hemning IL. Fasiten ble 3 sterke seiere hvor en kamp endte med kalassiffre 12-1, med andre ord ubeseiret. Guttene viser spilleglede og forståelse. Det viser seg at mange timer med teknikk trening, passning og forsvarsarbeid viser seg i kamp. Keeperene også viser fremgang i sine ansvarsområder. De gleder seg til ny cup neste helg.    


0 Kommentar

TIL MINNE OM OLE-MARTHIN SOLHEIM

Postet av Berg IL den 20. Mai 2019

En bauta i Berg IL er gått bort – etter å ha slitt med helsa de seneste årene.

Ole-Marthin meldte seg inn i idrettslaget på sin 10 års-fødselsdag i 1942 – altså under 2.verdenskrig, og beholdt medlemskapet livet ut.

Han var med som spiller i idrettslaget allerede når gamle Berg stadion ble innviet i 1951. Etter hvert tok ha også på seg styreverv – og hadde styreverv i perioden 1957-1961.

Med familie og etter hvert 3 barn – som alle var aktive innen ulike idretter – var nok Ole-Marthin en som stilte opp for dem i alle sammenhenger. Han var dermed lite aktiv i Berg IL i en del år – det var da andre klubber som fikk nyte godt av hans engasjement.

Men når barna ble voksne fant Ole-Marthin igjen veien til Berg IL, og har siden slutten av 1980-tallet bidratt med det meste i klubben. De første årene i ulike komiteer – enten det gjaldt A-lags-kamper eller andre arrangementer, huskomite eller banekomite.

Han var også pådriver i idrettslaget for å få medlemmene til å ta idrettsmerket, og Berg IL fikk på 1990-tallet bl.a. tildelt idrettsmerkestatuetten (vandrepokal) i Halden til odel og eie, etter flere år som beste idrettsmerkeklubb i Halden.

Ole-Marthin har alltid vært interessert i historien knyttet til Berg, og var primus motor på 1990-tallet når Berg IL gjennomførte merking av ulike turstier i Berg – bl.a. fra Isebakke til Hjelmkollen, som benyttes av mange.

Ole Marthin var sentral i arbeidet med flyttingen fra gamle Berg stadion – han kom med i styret igjen i perioden 1995-1997, og var en viktig ressursperson i perioden fram til vi tok i bruk nye baner og klubbhus i 1998.

På Berg ILs Årsmøte i 1999 ble Ole-Marthin utnevnt til æresmedlem for sin mangeårige og verdifulle innsats for klubben.

Han ble også lagt merke til og verdsatt av andre, og mottok i 2000 Halden Arbeiderblads ærespris, og ble samme år også tildelt Honorært lederstipend i Østfold fotballkrets.

Han var deretter sentral i idrettslaget i forbindelse med etablering av Erte kunstsnøanlegg i 2002– som ble etablert i samarbeid med Gimle IF, TFL, TTIF og HSK

Ole-Marthin påtok seg igjen styreverv – i perioden 2007-2009 – og avsluttet sitt siste styreverv i 2009, 52 år etter at han første gang ble innvalgt til styret i Berg IL.

Ole-Marthin har både gjennom styreverv og økonomikomite gjennom mange år gjort en formidabel innsats med å skaffe inntekter til idrettslaget – noe mange av våre sponsorer kan underskrive på. Han har imidlertid vært like opptatt av anlegg, aktivitetsutvikling og arrangementer, og dermed bidratt med svært mye. Vi er evig takknemlig for hans innsats.

Han hadde en egen evne til å komme i kontakt med mennesker i alle aldre, og hadde alltid en historie på lur. Ole-Marthin har selv sagt at for han er Berg IL «klubben i mitt hjerte», og mange har hørt hans Berga-Berga-Berga-rop fra sidelinjen på stadion – enten det er seniorlag eller aldersbestemte lag som har spilt.  

Våre tanker og kondolanser går til hans kjære Liv, og de tre barna Jan-Erik, Anne og Hans-Marthin med familier – og på vegne av alle i Berg IL lyser vi fred over Ole Marthins minne.


0 Kommentar

Mer åpenhet vedtatt og nytt styre ble valgt

Postet av Berg IL den 12. Mar 2019

Torsdag den 7. mars 2019 ble det gjennomført årsmøte i Berg idrettslag. 20 fremmøtte medlemmer tok stilling til de sedvanlige årsmøtesakene; årsberetningen, regnskapet, budsjettet og valg til forskjellige tillitsverv.

Møtet behandlet også et omfattende forslag fra Roger Gjerstad Olsen. Etter gode diskusjoner kom årsmøtet fram til omforente beslutninger, også om mer åpenhet. Det skal bli lettere for medlemmene å følge utviklingen ved at styrets møtereferater blir gjort tilgjengelig på klubbens internettside. 

Fra tidligere kan medlemmer sette dagsorden i klubben ved å bruke "forslagskassen". Det innebærer kort vei for engasjerte medlemmer som ønsker å få idéer og forslag behandlet i klubbens styrende organer. 

Korsæths ærespris for 2018 ble tildelt Sofie Odberg for sitt gode engasjement i klubben. Se egen sak på www.bergil.no om dette.

Knut Rolf Nilsen ble gjenvalgt som leder og tar med det fatt på sitt 26 strake år som leder i klubben! Øvrige styremedlemmer for 2019 er: Monica Huseby, nestleder, Johnny Marthinsen, Erik Dippner, Jonas Nomel, Tore Skagen, May Johansen og Åsmund Bråtekas. Som varamedlemmer ble Linda Kollerød og Fredrik Wollf Nilsen valgt.

Protokollen kan du lese her 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline