Åpne treninger for Gutter 2004 og Gutter 2005

Postet av Berg IL den 29. Nov 2017


En blid gjeng! Gutter 04, 3. plass Sandarcup 2017

Mandag og Torsdag fram til og med 14. Desember er det åpne treninger for Gutter 2004 og Gutter 2005. Mandags treningene er innendørs i gymsalen på Risum ungdomsskole kl. 18:30-20:00, og Torsdag er det utendørs på Berg stadion fra kl. 17:00-18:30. Velkommen til alle som vil være med!

 Hvis det er noen spørsmål, kontakt trener Morgan Buckholm Pettersen per tlf 909 99 266. 

Treningstider:

  Uke 48

Torsdag 30.November 17:00 Berg stadion

 

Uke 49

Mandag 4. Desember 18:30 Risum Ungdomsskole

Torsdag 7. Desember 17:00 Berg stadion

 

Uke 50

Mandag 11. Desember 18:30 Risum Ungdomsskole

Torsdag 14 Desember 17:00 Berg stadion
OBOS-drømmedag

Postet av Berg IL den 19. Okt 2017

Tre Berg spillere (Christian Martinsen, Henrik Ingerø Olsen, Håkon Erikssen) fikk være med på OBOS-drømmedag søndag 8. oktober. De reperesenterte både klubb og krets på en veldig fin måte, både fra NFF sentralt og OBOS vanklet det skryt.

Litt om dagen de fikk være med på:

De tok buss inn og startet med omvisning på Ullevål stadion.  Jan Gunnar Solli og Thore Andre Krystad fra NFF guidet spillerene rundt på anlegget. De var på indre bane, i TV-studio, i Fanzone på utsiden og spilte fotballdart, før omvisningen ble avsluttet med Kahoot i losjen de hadde som base. De tre beste totalt fikk hver sin landslagstrøye i premie.

Etter omvisningen var det flere foredrag. Eddie Thomas fra OBOS snakket om det å skaffe sin første bolig. Håkon Grøttland fra NFF snakket om det å ta eierskap og ansvar for sin egen utvikling, før Cathrine Dekkerhus fra Stabæk snakket om kombinasjonen toppidrett og utdanning.

Gode foredrag som ikke bare handler om idretten, men hvordan det er å være del av et felleskap i idretten også gir egenskaper som kan være gode i forhold til alle valg ungdommene skal ta i nærmeste årene.

Etter foredragene var det tre-retters middag, og under middagen kom Jan Gunnar Solli med siste info rundt landslaget, startellever, taktikk og hvordan Norge ønsket å fremstå.
Alf Inge Håland og Jan Åge Fjørtøft stakk og innom losjen, med flere tips til deltakerene.

Kretsen takker for lånet av spillerene fra klubben vår, og håper de hadde en fin drømmedag!
BERGS J10 MED SUKSESS I MAXITURNERINGEN

Postet av Berg IL den 28. Aug 2017Berg J10 deltok med to lag i Maxiturneringen på Hamar. Sportslig utbytte var meget godt, med 7 seire på 8 kamper. Hedmarkstoktet gikk som planlagt. Mye godt spill og fine lagprestasjoner.

Alle spillere var godt forberedt og det er vanskelig å trekke frem noen spesielle spillere. Solid gjennomføring, men et lite arbeidsuhell tidlig i cupen der Nittedal hentet inn en sikker 0-2 ledelse for Berg og snudde resultatet til et litt forsmedelig og uheldig 3-2 nederlag for Bergjentene. Den sosiale opplevelsen rundt cupen var en suksess. Jentene har humør og det er et fint miljø. I tillegg bidro langveisfarende supportere i form av søsken, foreldre, noen besteforeldre og en oldeforelder.

Følgende spillere deltok på Hedmarkstoktet:
Tea Walderhaug Johansen, Astrid Julie Mo, Celine Ørmen Arnesen, Marte Eng Furuseth, Michaela Rustad Jensen, Siri Sofie Mjølnerød, Mai Helene Bislingen, Inga Konstanse Bråtekas, Nikoline Herrebrøden, Tillik Marie Løchen, Emma Huseby, Sarah Lind  Hannah Linnea Hov Malkenes og Frida Wister Nygård.

Berg rød


Berg blåTine fotballskole i 100 på Berg stadion

Postet av Berg IL den 18. Aug 2017

Denne uken var det full fart og masse liv på Berg stadion. I underkant av 100 jenter og gutter i alderen 5-12år deltok på Tine Fotballskole i regi Berg Idrettslag. Ny deltager rekord, noe som er veldig hyggelig da det legges ned mye arbeid i forberedelser til fotballskolen. Det var mye aktivitet, og mange flinke, blide og fornøyde gutter og jenter. Gode og ivrige instruktører fra trener staben og ikke minst fra Juniorlaget, guttelaget og jentelaget.   

Jentene følger godt med.

Her skal det trikses..

Obs...

 Klar for ny øvelse...

Det ble mål!
Kjempeinnsats av Berg lagene i Sandarcup

Postet av Berg IL den 15. Aug 2017

Kjempeinnsats av guttelagene i Sandarcup. Alle lagene gikk videre til A-sluttspill. Gutter 04 (13 år) kom til semifinalen, der gutter 14 laget til Sandar ble for tøffe. Tredje plass og ny pokal til premieskapet i
klubbhuset!

Juniorlaget tapte 1/8 dels finalen på staffer mot Aurskog-Finstadbru. For guttelaget ble det også en utrolig spennende 1/8 finale, med knepent 0-1 tap for Eidskog gutter 16.   

Gutter 04 laget

Junior laget

Gutter 02


En glad gjeng, gutter 04

Morgan, en stolt og fornøyd trener

Powered by: Bloc